Kapcsolat

Elérhetők vagyunk az alábbi e-mail címen:

mindenkiszentendreje@innoszoft.hu

Az országos Mindenki Magyarországa Mozgalom inspirációja alapján alakult mozgalmunk. Párthovatartozás nélkül de velük együttműködve, alulról szerveződve, minden lépést a nyilvánosság elé tárva végezzük önként vállalt társadalmi munkánkat.

“Meggyőződéssel valljuk: nem az fontos, hogy ki melyik oldalról jön, hanem az, hogy mindannyian egy BECSÜLETES, TISZTESSÉGES Magyarországot akarunk, amely valóban Mindenki Magyarországa lesz.”

“Az önkormányzati választáson 2019-ben minden településen egy hiteles polgármester jelölt és az őt támogató képviselő jelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát.” lásd: https://mindenkimagyarorszaga.hu

———————————————————–Eseménynaptár:

A jelenlegi választási rendszerben a választók állampolgári felelőssége jelentősen megnőtt a választások tisztaságának ellenőrzésében, és ezt leginkább a szavazókörökben, szavazatszámláló bizottsági delegált tagként tudja megtenni. Egy felelős állampolgár így tudja ellenőrizni a szavazatszámlálást minden pártpolitikától függetlenül, hiszen munkája során csak a törvény előírásait kell képviselnie. Az alábbi linken lehet jelentkezni!

  https://szamoljukegyutt.lpages.co/jelentkezz-szavazatszamlalonak/

  • 2019.04.02.-án megbeszélést tartottunk az önkormányzati választással kapcsolatos kérdőívek tartalmáról, meglátogatott bennünket az MMM pestmegyei koordinátora, Kohut Ákos. Nagyon jó hangulatú beszélgetés volt, beszámoltunk a Szentendrei Kossuth Kör eddigi tevékenységéről, a továbbiakhoz pedig ötleteket is kaptunk.
  • 2019.02.22 : megbeszélés a 2019-es önkormányzati választáson a szentendrei ellenzéki jelölt-állító szervezetek képviselőivel. A találkozóról készült videó megnézhető a “Videók” menüben.
  • 2019.02.07: Mi a jelentősége a jelölt kiválasztás nyilvánosságának a 2019-es önkormányzati választásra készüléskor ?
    Milyen képviselőt és polgármestert szeretnénk? – Közéleti műhely fórum
  • 2019.02.01: Honlap tartalom megbeszélése